Design Smedien ApS

 

Design Smedien ApS startede ved et uheld i 1992: det var først meningen, at de to brødre skulle have et lille hobbyværksted til at lave b.la. motorcykler, både og inventar til deres egne boliger. Men efter et års tid var der så meget arbejde, at der var nok til en fuldtidsansat, og efter endnu et år var begge brødre i gang. Virksomheden voksede stille og roligt, og i dag er der 10 fuldtidsansatte rigtigt dygtige håndværkere, som kan lidt af hvert.

Design Smediens MOTTO: “Stærk under overfladen”. Stærk under overfladen er et begreb for de kompetencer, som er repræsenteret i Design Smedien ApS. Udtrykket er en betegnelse for den indsigt, viden og erfaring, som måske ikke er umiddelbart synlig. Det udgør en samlet styrke, der knytter sig til alle opgave. Vi er en virksomhed, som arbejder på at optimerer sine ressourcer indenfor de konkrete arbejdsområder.

Design Smedien har et meget tæt samarbejde med forskellige designere og arkitekter. Virksomheden har til huse i Randers. Størstedelen af kunderne kommer fra Danmark, og cirka 30% går til eksport i resten af Europa. Vi har fra starten helst ville lave et produkt helt færdig. Det vil sige, være med til at præge design, materiale, overfladebehandling og ikke mindst levere og montere et færdigt produkt.

 

 

Design Smediens målsætning er:

  • Vi holder, hvad vi lover.
  • Vi er kreative og løsningsorinterede
  • Vi er kundens partner i opgavens løsning
  • Vi leverer et kvalitetsprodukt
  • Man er altid velkommen til en uformel snak.

Med venlig hilsen Kim André • Design Smedien ApS