Overdækninger, altaner og terrasser

Design Smedien ApS er en moderne smede virksomhed, der gennem de sidste 25 år har produceret danske kvalitets produkter og hos os er ingen opgave for stor eller for lille. Uanset opgavens omfang, er vi altid glade for at påtage os den.

Vore kunder kommer i første række og når det gælder udførelse og rådgivning af vore kunder, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Alle overdækninger, altaner og terrasser er af meget høj kvalitet, og de er produceret i Danmark. Design Smedien ApS står for Dansk kvalitet, Dansk design og Dansk garanti. Vi mener oven i købet, at kunne tilbyde markedets bedste priser på kvalitet!

Vi gør det muligt, at udforme individuelle konstruktioner til hus, lager, kontor, butik eller restaurant i harmoni med eksisterende bygninger.

Vi løser opgaver i forbindelse med mange forskellige projekter og lægger vægt på, at hvert byggeelement er gennemtænkt, designet, holdbart og vedligeholdsfrit. Alle opgaver udføres med specialudvalgte materialer med fokus på design og solide konstruktioner.

“Idéer skal have vinger, men de skal også have fødder til at gå på jorden”

Hos Design Smedien ApS får du den bedste kvalitet.

 • Altaner
 • Terrasser
 • Overdækninger
  • Terrasser, altaner, vindfang, indgangspartier
  • Poolområder, ude spa
  • Rygeskure, gårdhaver, grillområder
  • Cykelskure, cykelparkeringer
  • Miljøstationer (affaldsskure, indhegninger eller afskærmninger)

Alle vores overdækninger, altaner og terrasser designes med henblik på at kunne passe til et bredt spektre af formål i park- og byrum. Der lægges vægt på, at hvert enkelt produkt, er funktionelt og har sit eget designmæssige udtryk. Overdækningerne kan forsynes med afskærmning for vind og vejr i enten hærdet glas, HardiePlank, stålplader, facadeplader eller andet.

Design Smedien ApS leverer til private, andelsboliger og erhverv – både i standard- og specialmål.

Vi skræddersyr præcis den løsning, som du ønsker. Med vores brede erfaring kan vi hjælpe dig med idéer og gode råd og vi kommer også gerne uforpligtende ud og laver en gratis opmåling, hvis det ønskes.

Kun fantasien sætter grænserne. – Har du en drøm eller en tanke som skal realiseres?