Trapper og værn

Design Smedien ApS er en moderne smede virksomhed, der gennem de sidste 25 år har produceret danske kvalitets produkter og vi vil gerne være med til, at DU vælger den rigtige trappe første gang.

De fleste køber kun trapper en gang i deres liv, så det er vigtigt at vælge rigtigt første gang – både mht. trappens udseende og funktion, så den opfylder netop dine behov, men også mht. at vælge den rigtige trappeproducent. Trapper skal klæde ejendommen, uanset om der er tale om udvendige eller indvendige trapper.

En veludført trappe dominere sit rum. Den må gerne virke let, men den skal være bundsolid til sidste svejsning. Hos Design Smedien ApS har alle smede svejsecertifikat.

Design Smedien ApS har mange års erfaring med design, konstruktion, produktion og montering af trapper/ståltrapper til alle formål og vore dygtige medarbejder sørger for en god oplevelse. Vi ved, hvad der kan lade sig gøre, men lader os ikke bremse af “svære” opgaver i produktudviklingsfasen. Vi tilbyder også standard- og special løsninger til private.

Design Smedien ApS er certificeret iht. EN1090-1 og må derfor CE mærke de leverede produkter. CE mærkningen er et lovkrav fra 1/7 2014 for alle trappeproducenter. Trapper fra Design Smedien ApS lever naturligvis op til de nye krav.

CE2

CE står for Conformité Européenne, dvs. Europæisk ensartethed. Baggrunden for certificeringen er resultatet af byggevaredirektivet, der kræver, at byggekomponenter i stål og aluminium skal CE-mærkes fra den 1. juli 2014.

For at kunne udføre denne CE-mærkning, skal virksomheden være certificeret iht. EN1090-1.

“Hvis du ikke bestiger bjerget – får du ikke udsigten over dalen”

Når du køber trapper/ståltrapper hos Design Smedien ApS får du:

  • Ståltrapper i høj kvalitet 
  • God service og rådgivning
  • En tryg handel.
  • Konkurrencedygtige priser.
  • Levering og opsætning.

Hos os er du i sikre hænder.