Orangerier og carporte

Design Smedien ApS er en moderne smede virksomhed, der gennem de sidste 25 år har produceret danske kvalitetsprodukter. Hos os er ingen opgave for stor eller for lille og uanset opgavens omfang, er vi altid glade for at påtage os den.

Alle vore orangerier og carporte er af meget høj kvalitet, og de er produceret i Danmark. Design Smedien ApS står for Dansk kvalitet, Dansk design og Dansk garanti. Vi mener oven i købet, at kunne tilbyde markedets bedste priser på kvalitet!

Vi løser opgaver i forbindelse med mange forskellige projekter og lægger vægt på, at hvert byggeelement er gennemtænkt, designet, holdbart og vedligeholdsfrit. Alle opgaver udføres med specialudvalgte materialer med fokus på design og solide konstruktioner.

Vi gør det muligt, at udforme individuelle konstruktioner i harmoni med eksisterende bygninger. Vore kunder kommer i første række og når det gælder udførelse og rådgivning af vore kunder, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

“Et genialt menneske begår ikke fejl. Dets fejltagelser er porten til nye opdagelser” – Joyce

Et orangeri, med en kombination af glas, lys og planter, forlænger havesæsonen med flere måneder. Orangeriet kan stå frit i haven, som en særlig oase og et ekstra have rum, eller det kan laves som en udvidelse af huset med direkte adgang fra husets rum.

Design Smedien ApS tilbyder produktion, levering og montering af:

  • Fritstående orangerier
  • Orangerier integreret på hus

For husejere er en carport en god investering, som beskytter køretøjer for vind og vejr. En carport står ofte meget iøjenfaldende lige ved siden af huset og er noget af det første besøgende og forbipasserende ser. Alle vore carporte designes derfor med henblik på funktionalitet og at have sit eget designmæssige udtryk.

Hos Design Smedien ApS får du den bedste kvalitet på carporte:

  • Enkelte carporte, dobbelte carporte og sammenbyggede modeller
  • Carporte med redskabsrum
  • Buet tag, skråt tag eller sadeltag
  • Galvaniserede, pulverlakerede eller beklædte carporte – i den farve der ønskes.

Design Smedien ApS – Vi arbejder med hjertet.